Jó érzés, hogy a nagyvállalkozó Csányi OTP Sándort követően kisebb játékosok is exportálják a magyar tőkét és vendéglátást labanc sógorainkhoz. Egy olyan kis, és felkapott helyen, mit Bad Kleinkircheim, megjelent Csányinak a konkurencia magyarhonból egy szombathelyi család képében. Apuka Untertwengben vezeti szállodáját és konyháját, és nyáron grillteraszt is (szinte magyar árakon hatalmas adagok)! Fia pedig tőle pár kilométerre, Bad Kleinkircheimben látja vendégül a szomjazó éhező túrázókat, majd télen a síelőket is. A környék legkedvezőbb árai ragyogó minőséggel párosítva. És minden alkalmazott magyar!
Nem pontozom. Nekem kedves érzés volt, hogy hazai pénztárcákat dagasztok. Mindenkinek javaslom! Persze csak helyi viszonyokkal összehasonlítható, de úgy igen jó helyezést érhet el.
Pár javaslat a későbbiekre: a nyári legyeket kék fénnyel, valamint légycsapdával ki kellene írtani, mert az ember közérzetét rontja.
A barackrémlevesben nagyon jó a tejszín, de egy kis konyak, illetve fahéj feldobja a semleges ízeket!
A panne cotta tetején lévő díszítés maga a gyönyörűség, nem tudnám utánatok csinálni!
A petrezselymes krumpli köretetek is nagyon jó!
Tudom, hogy büszkék vagytok, és jól esik a magyar szó, de a kiszolgálás az első!
A kolléganőt jobban be lehetne fogni.
További sikereket, sok osztrák és még több magyar vendéget kívánunk, és sok sikert a cukrászda kialakításához!
Étterem és egyéb gastrokritika egy pénzéhes szemével...
2010. augusztus 9., hétfő
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)

Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése